Снимка БулфотоЗа България е много важно повишаването на жизненото равнище на

...
Снимка БулфотоЗа България е много важно повишаването на жизненото равнище на
Коментари Харесай

Анализатор: Жизненият стандарт на българина трябва да се повиши

Снимка Булфото

За България е доста значимо повишението на жизненото равнище на обществото, разяснява на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция проф. Нина Дюлгерова.

Според нея през 2019 година българският народ ще желае действителни резултати, свързани с повишение на виталния стандарт, елиминиране на несъответствуващите, некомпетентните и нападателни хора в хоризонтала и вертикала на властта.

Годината ще е на забавни времена, само че и благоприятни условия за запазване и опазване и развиване на цивилизацията, на опазване на народа и на страната, разяснява тя.

Политическият анализатор Мирослав Попов разяснява пакта за миграция на Организация на обединените нации и сподели, че документът съдържа неща, които са в цялостен прорез с политическата устройство на света. Според него пактът предпоставя, че страните са длъжни да одобряват всеки, който съобщи, че е мигрант. А за какво идва, страната изгубила ли е правото да взема решение кого да допусне и кого не на своя територия - този въпрос освен че не се позволява до диалог, само че и се споделя, че оспорването на миграционните процеси би трябвало да се глоби, уточни той.

Според него това, че България се е въздържала при гласуването на пакта е междинно решение и би трябвало да гласуваме срещу. Не тъй като сме антихуманни, не тъй като сме задръстени от ксенофобия, а тъй като си даваме сметка за другите проекти на казуса, добави той.

Става дума за коренно обезсилване на националните страни, разяснява Попов. Той сложи въпроса какви са защитните механизми, които да не разрешат Европа да се трансформира в голям бежански лагер. Идеята за миграцията е разбираема и решима, при изискване, че европейските страни съблюдават обществените си задължения към своите жители, разяснява той. Според него благодарение на миграцията ще се нападна нивото на възнаграждение на труда в целия европейски континент, защото ще се разгърне доста по-силна конкуренция на пазара на труда. Тя ще стартира от най-евтината работна ръка, която ще е подготвена да работи против още по-ниско възнаграждение на труда. Нашето европейско общество ще стане по-малко обществено с помощта на такива документи като световния пакт, счита анализаторът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР